I ægte Brøndums-stil byder vi indenfor til en stemningsfyldt aften, hvor Bourgognes fortryllende vine er i centrum.
Foråret danner rammen om en smagsoplevelse, der hylder områdets mangfoldighed og de passionerede producenter bag vinene.
Denne aften udforsker vi tre unikke vinhuseKlassikeren Henri Boillot
Økologisten Vougeraie
Nørden Camille et Guillaume Boillot
... hver især med deres særlige tilgange til vinproduktion og terroir.
Salgsdirektør Frans Fossing fra Philipson Wine guider os gennem fem nøje udvalgte vine, mens køkkenchef Mikkel Heuck har sammensat en udsøgt 4-retters menu inklusiv amuse, hvor vinene komplementerer af sæsonens bedste råvarer.
Glæd jer til en uforglemmelig aften i Brøndums Hotels historiske rammer, hvor gastronomi og vin smelter sammen i en oplevelse af ægte forårsstemning og fransk finesse.
Se allerede nu aftenens vine.
Amuse - Østers servering2009 Cremant de Bourgogne Rosé Brut, Féte de Famille La Vougeraie
Saltet torsk med æble, dild & agurk
2023 Bourgogne Chardonnay Corvée aux Moines, Camille et Guillaume Boillot
Pighvar med asparges & mousseline
2022 Meursault, Henri Boillot
Farseret vagtel med bouillon & timian
2017 Volnay Villages, Henri Boillot
Kalv med pommes fondant & trøffel
2020 Chambolle-Musigny, La Vougeraie
Petit foursPris pr. person DKK 2.645,00Der er kun et begrænset antal pladser - Reservér via nedenstående link.Hvis du ønsker at overnatte på hotellet i forlængelse af middagen kan du benytte rabatkoden vin2025 og få 10% rabat på din overnatning.